Privatlivspolitik

Når du er køber et foto hos Bjørn Hernes, håndterer jeg  oplysninger om din person/firma. Jeg håndterer dit navn, adresse, telefonnr. og mail for at kan udstede faktura. Ovenstående data er ikke under kategorien ”personfølsomme data”. 

Oplysningerne gives ikke videre til tredje part, men min revisor vil se fakturaer i forbindelse med regnskab. 

Efter persondatareglerne skal jeg oplyse dig om, at jeg er dataansvarlig for håndtering af dine personoplysninger som kunde hos Bjørn Hernes. De data jeg beder om er udelukkende til brug for levering af ydelse og kaldes i persondatareglerne for en ”legitim interesse”. 

Du har ret til at anmode om indsigt i og ændringer eller sletning af data om dig. Du har også ret til begrænsning af data og til at gøre indsigelse mod behandling af data. Derudover har du ret til dataportabilitet, det vil sige ret til at få en kopi af dine data og har til enhver tid ret til at få dine data slettet hos Bjørn Hernes.

Data opbevares i mapper på kontoret og/eller på pc med adgangskode.

Du kan klage over min behandling af dine data til Datatilsynet.

Jeg vil som udgangspunkt gemme dine oplysninger i henhold til regnskabsmæssige foreskrifter.